Käytössämme on monipuolinen testausympäristö, jota voidaan muokata asiakkaan tarpeiden mukaan. Käytössämme on esiteltyjen tilojen ja laitteiden lisäksi nykyaikainen huoltotila,joka tarjoaa hyvät puitteet testauksien valmisteluun ja huoltotöihin. Huoltotiloista löytyvät myös perustyökalut sekä työstökoneet (sorvi,jyrsin,pylväsporakone).

 

Tilat

Arctic Powerin olosuhde

Olosuhdehuone

Suurikokoinen olosuhdehuone, jossa lämpötila voidaan säätää halutuksi. Olosuhdehuone on erittäin helposti muokattavissa erilaisiin testeihin.

 

 

 

 

 


Arctic Powerin vaihtolämpöhuoneVaihtolämpöhuone

Voimakkaiden lämpötilamuutosten aiheuttamien ilmiöiden havainnointiin soveltuva tila. Vaihtolämpöhuone soveltuu hyvin mm. komponenttien, järjestelmien ja ikkunoiden olosuhdetestaukseen.

 

 

 

 

 


Arctic Powerin testirataTestirata

Tilojemme välittömässä läheisyydessä sijaitsee asfaltoitu testirata, joka soveltuu ajoneuvojen, kuten esim. moottorikelkan, mönkijän tai maastoajoneuvon testaamiseen.

 

 

 

 

 


 

Valmistelutilat

Tulossa pian-…..

 

 

 

 


 

Laitteet

Arctic Powerin alustadynamometri

Alustadynamometri

Alustadynamometri on sijoitettu olosuhdehuoneeseen, jolloin testiajoja voidaan suorittaa hallituissa olosuhteissa. Dynamometrillä voidaan ajaa alimmillaan -10C lämpötilassa.

 

 

 

 

 


Arctic Powerin moottoridynamometriMoottoridynamometri

Moottoridynamometrin avulla moottoria voidaan tutkia kattavasti ja säätää sitä nopeasti ja tarkasti. Se mahdollistaa yksittäisen moottorin tutkimisen ja testaamisen hallituissa olosuhteissa, jolloin ulkoiset tekijät eivät vaikuta moottorin toimintaan.

 

 

 

 

 

 


Arctic Powerin lämpönukkeLämpönukke

Vaatetestaukseen soveltuva lämpönukke on varustettu tarkalla ja monipuolisella säätö- ja mittausjärjestelmällä. Lämpönuken avulla voidaan tutkia vaatteiden tai vaatekappaleiden lämpöominaisuuksia tarkasti

 

 

 

 

 

 


Arctic Powerin suurnopeuskameraSuurnopeuskamera

Suurnopeuskameralla pystytään tarkastelemaan eri asioiden ja -materiaalien käyttäytymistä muuttuvissa tilanteissa.