Muut alat

 

Toimintamme lähtökohtana on auttaa asiakkaitamme luomaan kilpailukykyisiä ja tarvelähtöisiä tuotteita. Tarjoamme standardisoituja ja räätälöityjä testauspalveluja asiakkaidemme tuotekehityksen tueksi. Testausympäristömme ja asiantuntijamme mahdollistavat tuotekehitysvaiheessa olevien innovaatioiden toiminnallisen testauksen.


Vaate- ja materiaalitestaus

Tekstiili- ja vaateteollisuuden tuotekehitykseen tarjoamme testauspalveluita. Käytössämme on lämpönukke, jonka avulla voimme suorittaa standardinmukaisia tai asiakkaiden tarpeiden pohjalta räätälöityjä palvelukokonaisuuksia.

Esite (pdf)

 


Datan Visualisointi ja ohjelmistoprojektit

Lapin ammattikorkeakoulun alainen ohjelmistotekniikan laboratorio pLAB on erikoistunut erilaisiin datan visualisaatioon liittyviin sovelluksiin. Palveluina tuotetaan aluemalleja (reaaliaikasimulaatiot), joilla voidaan simuloida muun muassa rakennusinvestointeja tai alueiden käytön maisemavaikutuksia. Simulaatioiden toteutuksessa hyödynnetään teknologioita, joilla pystyään tuottamaan realistisen ulkoasun ja monipuolisia toiminnallisuuksia sisältäviä simulaatioita.

pLAB tarjoaa myös palveluna asiakaslähtöisten ohjelmistoprojektien toteutusta. Ohjelmistoprojektien toteutus tehdään hyödyntäen laboratoriohenkilöstön laaja-alaista osaamista ohjelmistotuotannon osa-alueilta.

Lue lisää pLAB:n palveluista